mandag 19. januar 2009

Ferdig!


Krakken som jeg har vist dere før er ferdig malt og trukket med lin. Ble den ikke et lite hakk bedre? (English text below)

Jeg har funnet et bord til kurvstolen jeg har til salgst i butikken. Jeg syntes de passer fint til hverandre. Bildet er tatt på lageret mitt - så dessverre er det ikke så pent rundt tingene som det burde vært. Var så glad for å finne bordet så jeg måtte vise dere det.

Mens jeg var på jobb i London forrige uke hadde samboeren min tatt malekosten fatt igjen - båret inn et fint rundt spisebord og begynt med grunning og maling. Ingen sak når andre gjør jobben for en!
The stool I showed you some time ago is now finished and covered with natural coloured linen. How do you like it? I want to show you a little rattan table I found for a chair I alread had for sale in the web shop. I think they make a nice couple together. While I was in London last week my husband brought in a table from the garage and started painting. It's so good when things are done without me lifting a finger!

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...