lørdag 19. april 2008

En super loppe lørdag!

Dette har vært en helt super loppe lørdag. Vi har kjørt tre runder med lopper hjem og gårdsplassen er ganske full nå. Det ble en helt fantastisk fin kommode med mange skuffer. Den var kjempetung og heldigvis var toppen og bunnen til å ta av (sikkert pga vekten). På bildet vises derfor bare midjen.... Toppen og bunnen gjør hele kommoden - men her må dere ha litt fantasi for jeg glemte å ta bilder av de delene. Jeg gleder meg til å pusse og gni litt på vidunderet. Foreløpig står den ute på grusen. Ellers ble det et fint kjøkkenbord med dreide ben, en flott amerikansk gyngestol (som må få nytt trekk) - et stativ til blomsterpottene på terrassen, en vekt og noen fine mugger og glassfat...... I morgen er det en ny loppedag! Hvis du lurer på om det er et loppmarked i nærheten av der du bor så sjekk på http://www.loppemarked.info/ Der er de fleste loppemarkedene oppført. Lykke til!
Føttene til kommoden var løse - men det fikser vi lett!


Fine dreide ben på det gamle kjøkkenbordet! Oppå bordet ligger også en fin gammel hylle.

Fin og hel var stolen - blir flott med nytt trekk!


To flotte gamle mugger og et fint press glass fat.Fin gammel vekt som funker perfekt!Denne blir fin med store blomsterpotter på!Smijern stativ som er flott å sette terracotta potter i på terrassen.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...