onsdag 10. april 2013

Landsbyliv

Jeg liker å fantasere litt når jeg er ute og vandrer.  Ofte er det de små tingene som setter fantasien i gang.  
Hvordan lever de bak disse vinduene?  Hvem har hengt vasken sin ut på gaten?  Er de lykkelige der inne?Undrer meg må om ikke noen har en drøm å eie en hage?  Kanskje et lykketreff da at det ble igjen en liten triangel der kommunen hadde glemt å legge asfalt.  Noen steiner, litt frø - og vips så ble drømmen til virkelighet.  


Bare se dere litt rundt - det finnes uendelig mange små historier.

Gårsdagens fangst hos Angele

Her er litt av det jeg plukket med meg fra Angele i går kveld! Det aller fineste er nok disse store (ca 90 cm høye) tre-lysestakene fra en fransk kirke.  Jeg ser dem for meg på hver side av en flott peis for eksempel!  Man trenger digre lys her så nå må jeg finne ut hvem som selger kjempelys!Hva syntes dere om denne store sjokoladeformen? Ca 30 cm er den - så her blir det plass til mye godsaker!Det er mye fine rammer her - og den lille jenta er da søt?


- og det runde speilet likte jeg godt


I dag blir det siste runde med handling.  Vi tar turen til Emmaus i dag.  Det nærmeste jeg kommer til å forklare hva Emmaus er å sammenligne med vårt Fretex.  Det er en katolsk organisasjon som driver hjelpearbeid blandt hjemløse, narkomane osv.  Ingen spørsmål stilles, heller ingen krav.  

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...