lørdag 10. januar 2009

Mer påfyll til nett-butikken!

Nok en gang har jeg vært å hentet noen ting til nettbutikken - og nok en gang kom jeg hjem med en grønn ting. Jeg har aldri vært så veldig glad i grønne ting, men når de er slik slitte og matte syntes jeg fargen er fantastisk fin. I morgen skal den skures godt, og settes inn med nøytral antikkvoks for å få litt liv i den.


Jeg er jo egentlig en blå person - men disse duse grønne fargetonene er pene også sammen med blått - og spesielt i kombinasjon med hvitt.

I tillegg fikk jeg med en gammel sinkbøtte. Sinkbøtter er utrolig fine å plante sommerblomster i - eller som potteskjulere inne. Jeg ser for meg en oppstammet rose eller et oliventre på terassen i denne.

Gamle beslag og håndtak er fint. De skal være litt slitt syntes jeg.

Ja - så var det meg og dilla på fine bein da. Denne krakken fikk jeg også med, men den må det nok gjøres noe med. Hvit, og trukket med naturfarget lin kanskje?Har aldri likt broderte setetrekk noe særlig - så det skal av! Kanskje det kan brukes til noe annet? Nå ser krakken nesten litt snusebrun ut syntes jeg. Huff - jeg orker ikke selge noe jeg ikke liker, så her skal det males. Da blir den fin. Jeg skal vise dere et bilde av den når jobben er gjort!

Vi hadde også med to flotte bord hjem, men dessverre - de står i garasjen nå og venter på sterke armer til å bære dem inn.

Once again I have been out to collect more items for my web shop. Once again I came home with a green piece of furniture. I usually don’t fancy green, I am more like a blue person, but this greyish-green colour I do like. Boxes like this have been used for tools or other things and have been roughly handled. I will leave it as it is but tomorrow I will give it a good cleaning and perhaps some neutral antique waxing. I think it looks nice in combination with white – and it also goes well with blue things so I don’t think it will be difficult to find use for it. I like the old handles and lock as well.
I got the old bucket with the box and I can just picture it with a rose or a small olive tree on the terrace in spring.
To wonderful old tables are no waiting in the garage as I need help to get them in. The chair I do not particularly like – as it is now! However with some white oil paint and perhaps natural linen on the seat it will look nice. At least the legs are nice and curvy! I will show you a picture when the job is done!

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...