fredag 9. oktober 2009

Flere kjøkkenbilderEt kjøkken har gjerne fire hjørner - i går fikk jeg ikke med den delen av kjøkkenet der kjøkkenbordet står.Bordet og stolene er kjøpt hver for seg og i flere omganger. Stolene er forskjellige og kjøpt her og der. Jeg syntes ikke det gjør noe siden alle er brune - faktisk syntes jeg det er mer spennende enn om de hadde vært like. Bordet er veldig gammelt med avrundede og slitte kanter og er satt sammen med treplugger. Det var det første vi kjøpte til huset vårt og siden har vi virkelig forstått at dette var et funn.
Under trappen har jeg oppbevaring av ting og tang. Her er enda et loppebord med gamle kurver til oppbevaring av ting jeg ikke vil vise fram.
Vi har valgt å ha et stort rom i første etasje. Trappen opp til annen og tredje etasje går opp fra kjøkkenet og sees bak kjøkkenbordet. Vi har beholdt det gamle smijern rekkverket og den fine gamle endestolpen med marmorkule på toppen.

A room has four corners and yesterday I did not include the corner where our kitchen table is. We have bought the table and chairs at various places and as you can see the chairs are all different. I like that they are not the same – as long as they are all in dark wood they go well together. The stairs to the next floor goes up from the kitchen. We have kept the iron railing. Under the chair I have put an old table and baskets for hiding things that I do not want to be seen. I have a great passion for old baskets and use them in all the rooms.

Fremdeles litt tid for utekos igjen før det blir høst for alvor!

Det begynner å bli høst, men det er fremdeles muligheter for utekos.   Slik har jeg det på verandaen min.  Med en god kopp kaffe og et p...