tirsdag 20. april 2010

Hjemme igjen - og våronn inne og ute!


Borte bra men hjemme best er det noe som heter.   Det beste ved å være på reise er at det så inderlig godt å komme hjem også!  Jeg er jo egentlig hjemme i Frankrike også, da er det deilig å kjenne det når en reiser dit.  Enda bedre er det å kjenne den samme gode følelsen når man kommer tilbake.

I dag har det vært vindstille her, så jeg har fått rakt i hagen.  Da blir det straks mye hyggeligere, men enda ser det jo bart ut da..... Hadde tenkt å sette blomsterpotter på disse i år, de er fine å se på men slett ikke gode å sitte på!


Jeg har også ryddet litt i bokhyllene mine som begynner å bli alt for fulle.  Noen bøker har jeg begynt å legge ut for salg på web shop bloggen min.  Flere kommer, men batteriet på kameraet mitt var flatt, så jeg har måttet finne bilder av bøkene på internet.  En god del fant jeg ikke bilder av så jeg får fotografere selv nå batteriet er ladet. 

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...