mandag 17. oktober 2011

Gjenbruk i Frankrike

Søndag var vi også på landsby-loppemarked i byen Ille sur Tete. Det blir jo ikke søndag uten et marked vet dere. 


Der sto en mann og solgte sitt ditt og datt og deriblandt fant jeg denne lampen.  Har var nesten litt skamfull og la ut om hvor stygg den var.  Jeg kjøpte den likevel - og han lyste opp. 
Det var en gangske ung mann som da fortalte at han hadde laget den selv. 

Etterpå angret jeg for at jeg ikke hadde fått telefon nummer og navn så jeg gikk tilbake for en ny prat.  Det viser seg at han lager mange forskjellige ting, men han har nok ikke fått så mange positive kommentarer i sitt nærmiljø, så selvtilliten var ikke helt på topp forsto jeg. 

Hva syntes dere?  Kunne ikke denne være tøff over en benk eller kjøkkenbord? Passer godt hvis man har litt industrilook. Er det god respons så kontakter jeg ham igjen og tar med flere hjem neste gang jeg er i Frankrike.  

Jeg hadde ingen knagg å henge den på, men dere som er så kreative kan vel forestille dere hvordan den tar seg ut selv om den nå ligger på en stol?  Lampen er skrudd sammen av forskjellige sink ting med et gammelt vaskefat som skjerm. 

Det blir helgens gjenbrukstips fra meg.

Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger fra dere.  Er disse salgbare i Norge - og hva mener dere er en riktig pris for en slik lampe?

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...