fredag 25. september 2009


Barndomsminner dukker stadig opp - er det alderen tro.....

En av mine kjæreste bøker var Lilibet Sirkusbarn - en bilde bok av Astrid Lindgren. Jeg drømte om en tilværelse som sirkusbarn og tanken på å bo i en husvogn var fasinerende. Nå skal jeg legge til at jeg aldri hverken har eid eller sovet i en campingvogn noen gang, har ikke ønsket det heller. En ekte sigøynervogn derimot - det hadde jeg ikke sagt nei takk til.

Den må nødvendigvis ikke flyttes rundt her i verden, men kunne godt stått trygt parkert i min hage - en fargeklatt med blomster rundt og som kunne brukes til gjesterom eller furterom? Det hadde vært noe!


Tja - hvor selges slike da tro?

One of my favourite books when I was little was a picture book by Astrid Lindgren- the story of Lilibet who lived with her mother and father in a circus - and lived in a circus wagon. It was for me such a fantastic thought and I dreamt about my lovely circus wagon at night. Well, I have never owned or slept in a camper in my life, but I would certainly be delighted to own a real gipsy style wagon. I would put it in my garden – plant flowers around it and use if for guests or simply as a hide-away. Where can one buy one of these?
(pictures are borrowed from Flickr)

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...