tirsdag 6. april 2010

Det er vår og man må begynne å tenke på å klippe plenen!


Da vi kjøpte huset i Frankrike fulgte det med et stykke jord utenfor landsbyen på 3 mål.  De forrige eierne hadde hatt en hest der og holdt vegetasjonen nede på den måten.  Vi har gjort en innsats med ljå og spade når vi har vært her, men allikevel vokste bambusen oss nesten over hodet og busk og kratt truet med å overta kontrollen. 

Her ser dere vår nye gressklipper og gartner - for anledningen avbildet i vinterpels!

Choco er et lite brunt han esel på 8 måneder.  Han er anskaffet av eieren kun som turkamerat.  Han tar den med på turer som om den var en hund.   Mannen på bildet er den stolte hunde/esel eieren!Dyret har sine vaner og uvaner - å sparke til bilen til eieren med bakbeina kan vel sies å være en uvane kanskje.  Han liker ikke biler.  Derimot elsker han å rulle seg i aska etter en bålplass.  Pelsen blir ikke akkurat blank og skinnende av det. 
Derimot har dyret laget seg en egen utedo.  Han gjør fra seg på et spesielt sted hver gang.  Er det muligens for å vite hvor det er selv og unngå å få det i pelsen og hovene?  Ikke vet jeg, men dette har han ordnet selv. 
Takk for hjelpen med hagearbeidet Choco!

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...