torsdag 16. oktober 2008

Tilbake fra ferie!

Hallo alle sammen - jeg er tilbake!

Det har vært en lang og deilig ferie med mange lopper og masse kos! Nå er vi tilbake igjen. Jeg har hatt litt abstinens etter PC'n - det var bare ikke mulig å få koplet seg på! Nå koser jeg meg med bloggene deres - og jeg må si dere har vært flinke til å skrive innlegg!
Jeg blir jo sittende her og lese og se på alle de fine bildene dere legger inn til langt på natt!

Etterhvert skal dere få litt mer bilder av meg og få se noen av loppene som ble med i bilen hjem. De er fremdeles godt innpakket i boble plast!

Nå legger jeg ved noen stemningsbilder....
Canal Grande i Venezia...
Marked i Provence med masse lekre tekstiler.


Velkomstblomster fra vår franske nabo Jocelyn - og flere markeder.....


Vi ryddet bambus skogen som hadde grodd vildt i flere år.... Her fant vi ganger og liggplasser som vilsvinene bruker når vi ikke er der og forstyrrer dem. Nå har jakten begynt så de skal få ha hjemmestedene sine i fred for oss.

Avskjedsfest i naboens grønssakshage... Grillede sopp og katalansk pølse - lokal vin og hyggelig selskap!Paris by night helt til slutt..... Der spiste vi den dyreste pastaen jeg noen gang har spist, men trøsten får være at det var på Champs Elysees!


Masse hyggelige minner er det blitt.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...