onsdag 17. september 2008

Ferietid!


Tiden er endelig kommet for ferie. Min jobb gir ingen anledning til ferie midt på sommeren, så høsten er sommerferie tid for meg. Jeg skal selvsagt til Frankrike igjen. Min samboer og jeg skal kjøre bil denne gangen. Vi har ikke klart å få tak i god maling hverken i Frankrike eller Spania så denne gangen blir det bilen full av maling. Malingen der er av en sånn kvalitet at det bare er å gi opp å få det pent. Hvit oljemaling blir gul etter bare få måneder uansett om du kjøper beste kvalitet. Den er så tynn at den bare renner! Dessuten koster den dårlige malingen skjorta. Den er dyr her også, men der er den virkelig dyr. Jeg skal male karmer og dører og ellers pusle litt. Det blir flere helger med markeder og diverse loppemarkeder så jeg gleder meg skikkelig. Gleder meg også vanvittig til spise og lage god mat, handle matvarer og god vin og slappe riktig godt av. Fra Frankrike skal vi naturligvis fylle bilen med lopper! Håper å finne litt møbler og ting og tang til huset også. Det møbleres litt etter litt ettersom vi finner ting som passer. Sofaer og senger er fra Ikea (Barcelona), men ellers vil vi ha gamle møbler. Tenkte også at symaskinen skulle få bli med på tur. Vi har fremdeles noen vinduer som trenger gardiner.


PC'n blir med, men siden vi ikke har bredbånd innlagt enda er det vel ikke sikkert at dere får høre fra meg før jeg kommer hjem. Kanskje, men bare kanskje, klarer jeg å få koblet meg på ..... Klarer jeg det ikke så treffes vi om en tre ukers tid!Time has come for some well deserved holiday. We have packed the car and will be driving to France tomorrow morning. We are bringing paint from Norway – as I find that the paint in Spain and France is not the same quality as the paint we have here in Norway. The white oil paint is too thin and the white become yellow after just a few months. I am bringing some rugs for the house and also a new sewing machine. I still have to make some curtains and things. Coming home I will fill the car with fleamarket finds! I really hope I will be able to fill it up and I am looking forward to showing you the tings I find.


I will bring the PC but I can’t promise you any new articles as we still do not have internet connection in the house. I am hoping that the neighbours have , so maybe I will be able to give a short report while we are there.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...