mandag 1. juni 2009

Så var det slutt på pinsen!


Pinsen er over for denne gang - nok en varm og skjønn sommerdag har det vært i dag. Dagen min har gått stort sett om i går - med litt pusling og småsysler, utemåltider og middagshvil. Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente med ryen som jeg hadde klar inni hodet mitt. Den vokser sakte, men det går framover. Det er deilig å sitte i skyggen med et slikt koselig prosjekt.


Jeg har samlet sammen litt flere ting til gjestehuset vårt. En liten sink balje og et sink vaskevannsfat.


Knagger er blitt satt opp på kjøkkenveggen - sink og hvitt er vakkert.

Den gamle jernkonfyren er blitt satt inn med sverte og ble kjempefin. Den gamle pannen har jeg hengt på veggen - den skal får selskap med vaffeljern. På veggen har vi hengt en tallerkenhylle. Nå skal jeg finne noen fine gamle fat og tallerkner til den.

En halvgammel furu benk var allerede malt hvit for en tid tilbake - nå har den kommet på plass. Vi skal finne en benkeplate i tre som dekker hele lengden - både benken og det gamle kjøleskapet. Kanskje lager jeg et forheng forand kjøleskapet - det passer ikke så veldig godt inn i dette gamle huset.
Som jeg gleder meg til å henge opp gardiner og lage noen puter til slagbenken.

Sommeren har kommet enda et skritt lenger - Ballblom og Syre blomster nå og granene har fått ferske fine lysegrønne skudd.

Whitsun is over for this time. Today has been another lovely summer day with continuously sunshine, outdoor meals, an afternoon nap – a great day.
I have been collecting a few more thing for my little guest cottage. The old iron stove has been cleaned and blackened and now looks very good. Summer is proceeding slowly and new summer flowers pop up every day. I started on my rug last night, and the rug is now growing slowly by the hour as I am sitting outside in the shade with my textile balls and a cold soft drink.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...