fredag 6. januar 2012

Sjarmerende slitt kjøkkenbord

Jeg har tatt inn et gammelt sjarmerende kjøkkenbord.  Jeg er nok litt usikker på hva jeg skal gjøre med det.  Har veldig lyst til å beholde det, men så var det plassen da!  

Vi får se om noen vil kjøpe det - hvis ikke rydder jeg en plass til det.  Skal jeg beholde det vil jeg nok male understellet grått og la platen være som den er tenker jeg..... Foreløpig har jeg bare skurt det, så får ideene modne litt. 


Er det ikke utrolig sjarmerende med de fine beina?  


Størrelsen er slik at bordet kan være kjøkkenbord, et lite skrivebord eller kanskje et avlastningsbord....  Utallige muligheter her.  

Endelig fredag!

Fredagen er en deilig dag - det er den beste dagen i uken faktisk.


Foran oss står en deilig fri-helg, vi spiser gjerne litt ekstra godt, koser oss med et tv-program, leser et rykende ferskt interiørblad, gleder oss til et marked, huset blir gjerne gjort rent osv.  


Men noe av det aller, aller beste er rent sengetøy!  Hos meg er fredagen den store sengetøy-dagen!Absolutt ingenting er bedre enn den følelsen av deilig velvære du får når du synker ned i deilige bløte puter og dyner, som dufter rent og nyvasket og nystrøket.  Det skal være tykke og gode puter - og gjerne flere oppå hverandre!Jeg har en forkjærlighet for hvitt og blått sengetøy - og jeg har mye av det!  Putevar og dynetrekk, laken og pynteputer kombineres.  Det er mye koseligere enn hele matchende sengesett.Jeg elsker de vatterte putevarene fra KID - har dem i alle de varianter KID har solgt.  De aller fineste er dog de hvite, som matcher alt.  


God natt og sov godt!

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...