søndag 22. juli 2012

Flere deler til mitt servisePå lørdag var jeg på kjøretur til Slidre for å hente disse flotte delene til mitt blå og hvite Egersund servise.  Fra gården i Etnedal til Slidre tok det meg ca en time, men det var en nydelig kjøretur og jeg nøt hvert minutt av den.


Ikke bare fikk jeg med meg mange fine ting - men jeg hadde også en veldig koselig stund og prat med Inger fra Mor Ingers Hus!

Inger bor på en veldig koselig plass med masse sjarm og jeg fikk komme inn å se på huset hennes, og ble traktert med kaffe og kake i hennes nye utestue!  
Så kjekt å treffe andre bloggere!  
Stikk innom Inger og hennes Loppis dere også hvis dere er på hennes kanter - det er godt skiltet fra avkjøringen på E16.  

Kjøkkenskatter


Disse utrolig koselige boksene var jeg så heldig å få av min samboers kusine.  De passer så fint på kjøkkenet her i Valdres!  Tusen takk Gerd Eva! 


På veggen over bordet der boksene står, henger et gammelt cafe-skilt - på baksiden står det Rom.  Skiltet kjøpte jeg for noen år siden på låvesalg der en gang gamle Breidablikk hotell sto - før brannen en gang på 50-tallet, og har sikkert vært i bruk der.  


Breidablikk hadde flott utsikt mot vakre Bang. 


Jeg kjøpte forresten mange koselige ting og møbler der som vi har på gården nå.     


Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...