torsdag 12. april 2012

Gjenbruk på terrassen


Vi kom over et smijern understell til et bord hos en skraphandler.  Aha!  Det kunne vi bruke, tenkte vi visst begge to samtidig! Hjemme sto flere gamle vinduslemmer som vi ikke har hatt hjerte til å kaste.  "Sjefen" satte i gang, pusset en lem lett med sandpapir.  Vi passet på at den gamle malingen ikke ble borte, bare det som satt løst pusset vi bort.  De gamle jernene lot vi være der, det skulle jo vises at det var gamle lemmer. 
 Deretter skrudde vi det fast til understellet - og vi fikk et smalt langt bord til terrassen som ikke tok for mye plass. 

Her har jeg sittet i flere timer i solen i dag - med interiørbladet og hekletøyet mitt!Platen satte vi inn med vår "universalblanding".  Det er en miks av kokt linolje og terpentin.  Kjempefint å sette inn møbler med!  Kan fint brukes på kurver og annet også.  Det smører, impregnerer og får fram fargene i gammel maling!

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...