mandag 27. april 2009

Jeg har kjøpt hus - igjen....

Ja, jeg har kjøpt nok et eldre hus - fra 1948 denne gang. Det skal jeg gjøre om til 2 små leiligheter for utleie. Jeg har gjort det samme med et annet gammelt hus og fikk til to koselige leiligheter som jeg nå leier ut. Dere får sikkert se bilder av mitt nye prosjekt med tid og stunder.
Disse bildene er tatt i den ene leiligheten jeg har. Innredningen er leieboerens.

Selvsagt har jeg et budsjett på dette, så det kan ikke bli veldige dyre løsninger. Man må forsøke å gjøre det beste ut av ting med små midler for at et slikt prosjekt skal lønne seg. Det er allikevel viktig for meg at det elektriske er helt i orden og at bad og kjøkken er praktiske og rene og pene. Kunne ikke tenke meg å bo et sted selv med ekle kjøkken og bad.
I denne leiligheten er det helt nytt bad, men kjøkkenet er det kjøkkenet som alltid har vært i huset. Jeg har malt veggene lys grå og dørene hvite. Jeg har bare supplert litt med Ikea moduler som matcher i stil. Gulvet er det som var i huset og er linoliumsfliser, mørk grå og lys grå.
Det går med noen spann hvitmaling pr leilighet.....

Jeg gleder meg til å gå i gang.


I have bought yet another old house. I am going to devide the house and make two small apartments for renting out. The picture here shown are from one of the other apartments I own. I use a lot of white paint. I have of course a limited budjet here so most of the money is spent on safety (electricity and other things) and creating cosy kitchens and bathrooms.
Here I have painted the old kitchen that was made for the house at the turn of the century, but the bathroom is new and rather spacy. White simple tiles cover the walls and I have used grey on the floor. The tiles were bought on sale.
I cannot wait to start this new project.

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...