onsdag 4. november 2009

Høstlige syslerÅ stryke er noe som ikke frister mye i varmt sommervær.  Om høsten derimot koser jeg meg med strykehjernet, og ser med fryd på at haugene av deilig duftende sengetøy og håndklær vokser.  

Her er en blanding av gamle kjøkkenhåndklær fra Frankrike, og fint gammelt sengetøy jeg kjøpte på loppemarked i helgen som var.   Overlaken kan brukes til duker og gardiner, og fine gamle putevar kan godt brukes på sofaputene også. 

Et par fine gamle barnekjoler hadde jeg også vasket - disse blir nydelige dekorasjoner på veggen.  Et vakkert gammelt liv ble hvitt og fint etter en omgang i maskinen.  Plagget var faktisk så gulnet at jeg egentlig ikke hadde regnet med at det var mulig å få det pent igjen.  Her er resultatet - krittende hvitt og nystrøket. Nydelige blonder pynter de gamle laknene!

I actually enjoy ironing - it is a cosy and warm thing to do in chilly evenings.  I enjoy looking at the stacks of wonderful white linen.  The bedlinen was found at the fleamarket last week end and the underwear and children clothes are from French flea markets - as well as kitchen towels. 

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...