søndag 30. oktober 2011

Grått salongbord og hvit kommode


Vi har pusset opp et gammelt salongbord med flotteste bena jeg har sett!  Dere husker det kanskje fra et tidligere innlegg?  Slik ble det altså!

Vi har malt det i en fin grå farge og ble ganske fornøyd med fargen. 
Dessverre har vi ingen steder å plassere det så vi selger det. 

Bordet har en diameter (rundt) på ca 95 cm og er 52 cm høyt - altså et salongbord. Denne fine gamle kommoden selger vi også.  Vi må bare se i øynene at vi har ikke plass til denne heller!


Kommoden er ca 95 cm bred - 49 cm dyp og 90 cm høy.  Denne er helhvit.   

Titt innom webshopen min hvis dere er interesserte. 

Lys opp i høstmørket


Tenk - det er helgen for det store loppemarkedet i Drammen i dag - og jeg har ikke vært der og skal ikke heller.... 
Har jeg blitt vaksinert i Frankrike - uten å være klar over det tro?
Dagen i dag skal brukes til å pakke opp alt jeg har med hjem fra Frankrike og til å legge en del av det ut for salg i web butikken.  Det kommer mange ting utover dagen så titt innom av og til!Gjenbrukslampen legges ut først.  Jeg er veldig spent på mottagelsen av denne. 


Det finnes jo flere leverandører av lignende lamper i industristil, men denne er helt unik og laget i kun et eksemplar - og ikke minst av gjenbruksmaterialer som ellers ville endt på skraphaugen. 

En liten runde på google, og jeg fant disse eksemplarene...


Alle er tøffe lamper som lyser flott opp i interiøret!

Med det triste været vi har i dag trengs det jamen litt lys.  Var vi ikke lovet fint vær i helgen da? Nåvel - vi får kose oss inne da.


Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...