tirsdag 11. november 2008

Enda noen esker er åpnet

Enda noen esker er åpnet i kveld. Tenk så fort en glemmer... Denne potten hadde jeg helt glemt at jeg hadde kjøpt. Er den ikke søt ?

Ellers er jeg svak for rustikke bruksgjenstander fra landsbygda - som disse forskjellige innhøstningskurvene og kassene. Lagt av flinke hender og brukt i mange år av andre flinke hender. Jeg ser de for meg på et landlig kjøkken med kålhoder, poteter og gulrotbunter stikkene opp!
Som sagt - jeg har ikke plass til mer hjemme så dette blir også lagt ut i nett butikken.
I realise I have not translated the text in the last article. As you have probably understood already I was showing some of the things I brought back from France. All the things are now for sale in my web shop.
Here I am showing some more things. The pot de chamber is so pretty I think. I had forgotten I had bought it and was most pleased to unwrap it this afternoon. I also love the rough wooden things that was used when harvesting vegetables and fruit. These things were made to last by capable hands and used and handled by others. Now I can easily picture them in a country kitchen filled up with fresh cabbage, potatoes and carrots

Nettbutikken har fått påfyll!

Hele mandagskvelden har gått med til å legge inn nye varer i nettbutikken. Herlighet så mye tid det tar. I en butikk setter man en prislapp på og ferdig med det, men her er det bare x antall arbeidsoperasjoner som må til. Aldri blir en riktig fornøyd heller. Her er noen bilder av det som er lagt inn til nå.

Nå er klokka blitt over 01:30 så nå må jeg bare avslutte å få meg litt søvn før jeg skal på jobb i morgen. Jeg ble visst så opptatt av det jeg holdt på med at jeg glemte tiden. God natt!

Fremdeles litt tid for utekos igjen før det blir høst for alvor!

Det begynner å bli høst, men det er fremdeles muligheter for utekos.   Slik har jeg det på verandaen min.  Med en god kopp kaffe og et p...