tirsdag 11. november 2008

Enda noen esker er åpnet

Enda noen esker er åpnet i kveld. Tenk så fort en glemmer... Denne potten hadde jeg helt glemt at jeg hadde kjøpt. Er den ikke søt ?

Ellers er jeg svak for rustikke bruksgjenstander fra landsbygda - som disse forskjellige innhøstningskurvene og kassene. Lagt av flinke hender og brukt i mange år av andre flinke hender. Jeg ser de for meg på et landlig kjøkken med kålhoder, poteter og gulrotbunter stikkene opp!
Som sagt - jeg har ikke plass til mer hjemme så dette blir også lagt ut i nett butikken.
I realise I have not translated the text in the last article. As you have probably understood already I was showing some of the things I brought back from France. All the things are now for sale in my web shop.
Here I am showing some more things. The pot de chamber is so pretty I think. I had forgotten I had bought it and was most pleased to unwrap it this afternoon. I also love the rough wooden things that was used when harvesting vegetables and fruit. These things were made to last by capable hands and used and handled by others. Now I can easily picture them in a country kitchen filled up with fresh cabbage, potatoes and carrots

Nettbutikken har fått påfyll!

Hele mandagskvelden har gått med til å legge inn nye varer i nettbutikken. Herlighet så mye tid det tar. I en butikk setter man en prislapp på og ferdig med det, men her er det bare x antall arbeidsoperasjoner som må til. Aldri blir en riktig fornøyd heller. Her er noen bilder av det som er lagt inn til nå.

Nå er klokka blitt over 01:30 så nå må jeg bare avslutte å få meg litt søvn før jeg skal på jobb i morgen. Jeg ble visst så opptatt av det jeg holdt på med at jeg glemte tiden. God natt!

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...