mandag 2. november 2009

Vel overstått helg


Loppa har vært på tur igjen.... 
Og er man på loppejakt så er man det.  Fredag, lørdag og søndag var det marked denne helgen.  Kombinert med litt annet også - så ble det den perfekte helg! 
Når man finner en HEL og fin Egersund terrin med lokk er det ikke fritt for at hjertet hopper litt!

Lageret vokser her hjemme - mye blir nok å finne i min bod på julemarkedet på Norsk Folkemuseum.
 
4 stk Egersund tallerkner med stråmønster.  Jeg har aldri sett denne typen Egersund tallerkner før.  En fin gammel blå og hvit tallerken fulgte også med. 

For meg er det ikke viktig at det er sterling sølv, sølvplett er like fint. Gammelt bestikk er veldig koselig å dekke bord med.Juletrepynt fra gamledager - koselige!


Det er ikke ofte jeg kommer over emaljerte ting lenger, men i helgen fant jeg 3 fine ting. Det ble flere Egersund ting - her er stor og fin kjøkkenbolle. 

Jeg får vel bare konstatere at lykken sto meg bi denne helgen!

Som avslutning kommer mitt nye feiebrett med fine gamle sandkakeformer i mange forskjellige fasonger.
This week-end has been a dedicated to flea market and junking!   Here are some of the things I picked up.  Egersund pottery are collectibles in Norway and I did find several nice pieces.  Silver plated cutlerey and various other plated items are all things that I treasure.  Most of these things will be sold again at the Christmas Market. 

Bloggurat

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.


Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...