lørdag 14. mars 2009

Reisebrev fra Miami

Her kommer enda et reisebrev - denne gangen fra Miami! Jeg er på jobb her en uke og bruker tiden til det og masse turer i solen! 25 varmer grader er ikke at kimse av! Det er faktisk ganske behagelig om sant skal sies!


Jeg har enda ikke rukket å bli solbrent men kjenner jeg meg selv rett så glemmer jeg solfaktoren en dag og da skjer det vel denne gangen også!

Jeg kom hit i går kveld så det har ikke blitt veldig mye av noe enda. En deilig morgentur på ca 1 timer langs stranden gjorde godt i kropp og sjel.Herlig med litt andre farger enn vi er vant med hjemme. Miami har mye av disse pastellfargene.
Etter en dusj og skoskifte så gikk turen til noen butikker i nærheten av hotellet. Siden jeg er her ofte og bor omtrent på samme sted hver gang har jeg etterhvert noen favoritt butikker jeg må innom.
Denne inngangen er til en av mine favoritt butikker - Chicos. Jeg handler alltid litt klær her for kvaliteten er så god og det er fine basis plagg som også er brukbare hjemme. Er ikke inngangen fantastisk - laget av biter av kjeramikkfliser i masse flotte farger.


En annen butikk er Anthrologie. Igjen - her er masse fine ting med flotte fargesprakende farger. Dessverre - da jeg spurte om jeg kunne få ta noen bilder var svaret nei - så dere må nok titte litt på hjemmesiden deres i stedet.Dette pleddet er mye finere i virkeligheten enn på bildet.Det ble et par bøker der som jeg har kost meg med på rommet i ettermiddag.

Men - i morgen dere - er det loppedag på Miami Beach! Jeg håper i alle fall det - for det har alltid vært det hver søndag før. Håper ikke det er endret. Gleder meg som en unge til det. Går alt bra får dere en liten rapport i morgen.


I am out travelling again – lucky me - and this time to Miami. I am here for work, but before and after working hours I am enjoying the sun and the nice and warm temperature. This morning I have had a long morning promenade along the beach. Coming back – I had a shower and went for a browse in my favourite shops.
The mosaic entrance is to Chicos – they have wonderful clothes. Another favourite of mine is Antropologie – unfortunately they don’t allow cameras in the shop so you have to take a look at their web site instead. I did buy a couple of books and I have been relaxing in my hotel room with these books now for a couple of hours. Tomorrow – I am hoping there is the weekly flea market at Miami Beach – so if all goes well you will have a report tomorrow.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...