onsdag 12. august 2009

Pippi og jeg har samme yrke - "sak-letare"

Ja - Pippi og jeg har flere ting felles - blandt annet yrket. Hun beskrev seg selv som en "sak-letare" - og det er vel det jeg også er. Jeg elsker å plukke fram små ting. Her er resultatet av en ryddesjau i et kott i et gammelt hus....


De gamle ski-støvlene er skinn og skal vaskes og pusses og henges til pynt sammen med noen gamle ski kanskje? En gammel flaske som har inneholdt skriveblekk, gamle sandkakeformer og en liten gammel skuff. Ved nærmere ettersyn inni et gammelt framskap, så manglet den ene skuffen. Her er den!

Man kan heller ikke kjøre gjennom Dokka uten å stoppe i bruktbutikkene. Denne gangen var jeg heldig og fant en fin blå/hvit bolle og noen fine små servietter og grytekluter. Et gammelt relegiøst bilde - disse gamle bildene syntes jeg er veldig sjarmerende.Dette blikk brettet var jeg veldig glad for!

Pippi and I have the same ”profession” – we are ”thing-searchers”. That was Pippis name for it and I think I can say that I am a “thing-searcher” as well – whatever that is.

We were cleaning out the space under an old staircase and found many small things. The old ski-boots will be hanging on the wall with some old skis – when they are cleaned and polished of course.

When I drive through the little village Dokka I always go treasure hunting in the junk shops. This time I found a few nice things. I was thrilled about the tray and also about the blue and white kitchen bowl.
The picture of the shepard and the sheep is charming!

Fremdeles litt tid for utekos igjen før det blir høst for alvor!

Det begynner å bli høst, men det er fremdeles muligheter for utekos.   Slik har jeg det på verandaen min.  Med en god kopp kaffe og et p...