fredag 9. november 2007

Et minne fra Kina


For en stund siden var vi på en reise til Kina. Det var et sted som gjorde inntrykk. Jeg har alltid ønsket meg et par Kinesiske sko - ikke til å bruke, men de små skoene som ble brukt av kinesiske kvinner med små forkrøplede føtter. En dag kom vi over en liten antikvitetsbutikk og gikk inn for å se hva de hadde til salgs. En hyggelig, ganske ung dame, som snakket godt engelsk drev butikken og tok vel i mot oss. DER fant jeg skoene jeg hadde lett etter. Tenk dere - voksne mennesker med føtter som gikk ned i 10 cm lange sko. De ble mine for en pris jeg absolutt kunne leve med. I tillegg fikk vi te og en hyggelig stund, og da vi skulle gå kom damen med et lite innrammet bilde av nettopp en slik dame med små ben. Hun fortalte at disse kom fra nord i Kina. Dagen min var perfekt og kunne ikke blitt bedre. Nå ser jeg ned på mine egne sko i størrelse 40 og undrer meg på hva damen på bildet vill sa sagt om det.

Velkommen!

Hei og velkommen til meg!

Ja, hva har jeg nå gitt meg ut på? Jeg fikk så lyst til å lage min egen lille blogg. Jeg har hatt stor inspirasjon og glede av mange av bloggene deres en tid. Jeg undrer meg bare på hvordan dere i all dager får tid til alt! Mitt døgn har bare 24 timer og jeg ligger alltid på etterskudd med mine gjøremål. Jeg skal prøve å dele med dere noen av mine interesser, reiser og ikke minst mine loppefunn og interør interesser. Dette er aller første gang jeg prøver meg på blogging, så bær over med meg i starten! Jeg får det vel til etter hvert jeg også.

Ha en god helg! 
Jeg skal bruke helgen til å sette meg inn i blogge-verdenens mysterier!


Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...