søndag 5. september 2010

Sleepless in Seattle....

Nei - vi er ikke så langt unna som i Seattle - men vi er - ikke minst i Røyken....

Her er det ikke ubehagelig å være søvnløs.   Det er faktisk ganske behagelig å være søvnløs i Røyken - og kunne sitte her i fred og ro med en te-kopp og de siste interiørbladene.  (....hadde det bare ikke vært for arbeidstiden i morgen....)Det er kanskje ikke uten grunn at min samboer sier at jeg er en "rutete person" ???

Mor maler og far lager mat!

Det er jamen virkeligheten her for tiden.  Mor maler og maler....

Den yngste sønnen har fått seg leilighet og trenger møbler.  Møbler koster penger!
Siden han sikler hver gang han går forbi Home & Cottage tenkte jeg dette bordet kunne passe.  Vet ikke om det er skrivebord eller spisebord, men gammelt og fint er det i alle fall.  

Bordet ble kjøpt for et par år siden på loppemarked.  Platen ble aldri fin selv om jeg slipte aldri så mye så her brukte jeg Behandla fra Ikea faktisk.  Jeg blandet Antikk og svart for å fargen jeg ville ha.
Beina er malt med "Home & Cottage" - grå oljemaling. 

På de nederste bildene ser dere utgangspunktet.  Det ser fint ut, men malingen (som ser ut som edeltre, men ikke er det) skallet av flere steder, så løsningen ble maling. 

Nå skal bare platen voksbehandles for å se litt "fetere" ut - så flytter bordet til en ny tilværelse i Tigerstaden.
- og så til neste prosjekt, men først er det loppemarked ....

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...