søndag 4. august 2013

Velkommen til oss!

Ferdig!  Et gammelt rom - skakt og skjevt, men stort og luftig med et stort koselig vindu.  

De to stolene fra låven fikk rosa puter.  Vi har malt og møblert og nå står det klart til å ta imot gjester! 
Litt jobb, litt tid - og mye moro har det vært.  

Alt er gjenbruk - unntatt madrasser og sengetøy!Symaskin-bordet var rosa fra før og fikk bestemme stilen.  Det ble et rosa og feminint rom for 3!

 

Vi hadde rett og slett ikke tid til å male og pusse opp alle møblene så de fleste fikk være som de var.  Såpe og vann gjør susen det også.  Heklet oval fillerye av gammelt sengetøy - og et av mine heklede tepper på sengen.  


Slik var det: før  http://brocante-antique.blogspot.no/2013/06/regnvrsjobb.html

I dag er dagen !!!!

Vi har kommet så langt med gjesterommet i gamlehuset på gården at vi kan møblere og pynte.  Det skjer i dag - så i dag blir en drømmedag! 

Jeg var på låven i går og fant to fine gamle stoler.  Men en fin sittepute i dem kan det fint gå an å bruke som de er - nå som de er blir skuret rene for fugleskitt.  Låven huser nemlig et utall fuglereder oppunder taket. Låvesvalene elsker å klekke ut sine små der.  Jeg skal si det blir mye som drypper ned på ting og tang.  


Der er gøy å møblere med det man har.  Sengen var en arv etter noen og sto også på låven.  Denne malte vi, for den var ganske ny - men i mørknet furu.  Det er triveligere med ren og nymalt seng syntes vi.  

Skapet sto i rommet - det trenger visst en liten omgang med malekosten det også, men det kommer i neste omgang.  

I dag skal det strykes gardiner - nye Ikea madrasser skal på plass og rommet skal pyntes.  
Vi får se i kveld om det ikke kommer et nytt innlegg her :-) 


Litt nytt til hagen kommer det også etterhvert.  Jeg har endelig fått malt de siste stolene jeg kjøpte på salg på Jula i fjor.  Det tar jo en evighet, med med god hjelp forrige helg ble de grunnet så nå har jeg bare malt dem  med utendørsmaling.  Trommelen skal bli mitt buffet-bord når vi skal ha stor fest om et par uker.  


Nå er det ikke tid til mer blogging her - det må jobbes!

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...