onsdag 15. april 2009

Vår i Frankrike!

I dag har vi vært på sykkeltur. Vi har syklet en runde som innbefatter to landsbyer. I den første byen Montner traff vi på et dansk par som igjen ropte på sin svigerinne - som var norsk. Jeg ante ikke at det var norske i den landsbyen. Vi visste det var mange danske som hadde hus der, men det var da hyggelig at det var en norsk dame der også! Det er ikke mange norske her. Deretter syklet vi til La Tour de France og så via kolonihagen vår. Det ble faktisk en tur på rundt 10 km.Eierne av de nærmeste kolonihagene var der og jobbet i sine grønnsakbed, så vi fikk slått av en hyggelig prat.


Vår hage er dessverre et sørgelig syn. Det vokser noen trær der - masse bambus og grass....

Etter regnet som har vært er det i alle fall grønt og fint. Vi hadde ryddet godt i høst så det ikke skulle ligge så mye kvist og kvast der. 2,5 mål er jamen nok å holde i orden kan man si - spesielt når man ikke er her så ofte.


Villsvin gjemmer seg noen ganger bort i bambus krattene og graver etter røtter og forskjellig rundt omkring. Naboen bruker bambusen til støtte for tomatplantene han skal ha i hagen. Druestokkene rundt om har begynt å spire og bladene på trærne spretter! Det er sein vår her - det har vært en kald vinter sies det.I kveld slapper vi av i TV stuen vår på loftet, blogger og koser oss. Litt ukomfortablet med PC på salongbordet, men det går. Huff - nå ser jeg at jeg har glemt å rydde, men det får dere bare late som dere ikke ser.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...