søndag 21. desember 2008

Totalt kaos like før jul....

Av alle stupide påfunn jeg har hatt like før jul i alle år så overgår jeg meg selv dette året. Enten feilberegner jeg tiden, ser feil på kalenderen eller muligens overser jeg det faktum at døgnet kun har 24 timer og jeg er i full jobb.

Jeg kom plutselig på at jeg hadde fjernet spisestuemøblene og at jeg skulle ha hele familen til julemiddag..... Jeg har jo hatt planer om å få malt en gammel spisestue jeg kjøpte for lenge siden - og ryddet plass til den. Prosjektet med 6 stoler og spisestuebord som skulle pusses, males og trekkes om har blitt skjøvet framover i tid. Det var jo så lenge til jul allikevel ..... Jamen kom ikke julen fortere enn jeg hadde beregnet i år også. Same procedure as last year!

Det ble maraton-maling - har stått opp 2 timer før jeg ellers står opp for å gå på jobb for male noen strøk, malt litt mens potetene kokte, stått opp om natten for å se om malingen var tørr nok for et strøk til - bare for å nevne noe. Under over alle under - nå gjenstår bare et strøk til på bordplaten. I dag har jeg trukket setene og min samboer har malt det nest siste strøket på bordet.

Ikke vær redd - det går bra hvert år. Juletreet er i hus og gulvene er vasket. Nå må jeg bare få vekk malingspannet og rydde vekk aviser etc. Så kan jeg fram med nissene og pynte treet. Vips - når surkålen sprer lukt i huset og de gamle nissene titter på oss fra hver en krok så er det jul.

Om et par dager så skal jeg vise dere! Men slik ser det ut nå.....

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...