søndag 23. juni 2013

Regnværsjobb

Det regner - igjen!  

Da er rydding en ting man kan foreta seg innendørs.  


Vi skal ha familietreff igjen i august, og vi trenger flere sengeplasser.  Vi teller 18 personer med barn, barnebarn og ektefeller/samboere.  For å slippe å stable i høyden rydder vi flere rom i gamlehuset på gården.  

Her var det stablet inn alt man "kanskje fikk bruk for en vakker dag", helt unyttige ting, gammelt fjøsutstyr og mye mer!   Bare ryddingen har tatt tid, men nå er rotet borte og rommet vasket. 


Det sto en del gamle møbler der - og de kan vi bruke! 
Dobbeltsenger i samme stil som kommoden ved siden av symaskinen sto i et annet rom.  Trenger bare madrasser og sengebunner!  Litt korte er de kanskje, 1,80 cm er ikke det litt kort?
Pytt sann - man får ligge på tvers da!


... men det skulle vært malt da.... 
Tror ikke jeg rekker det, så kanskje jeg må nøye meg med å henge opp gardiner, re opp senger og legge på filleryer?  Tiden går fort og jeg er på jobb så det spøker for malingen ja.  

Uansett - det blir et ekstra dobbeltrom her! 


Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Man kan si mye om det våte været vi alltid har her i Norge, men det blir frodig av det!


Her blomstrer det overalt nå og de vakreste stedene er der naturen har fått bestemme.  Vi hjelper bare litt til med å rydde og rake om våren - og så får det gro som det vil.  

Bregnene har vi flyttet fra et sted oppe ved bekken og plantet litt her og der, bare fordi de er så fine! 

Ellers er det bare å gå ut og nyte blomsterprakten som varierer for hver gang vi er her.  Man kan bare gå ut og plukke de vakreste buketter. 

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...