torsdag 20. januar 2011

Jeg skal belæres!

... og litt ekstra lærdom kan man vel alltids ta med seg i baggasjen videre.På vakre Wøyen Gård i Bærum har Bærum Husflidslag kurs i innramming.  Det har jeg hatt lyst til lenge og nå passet det seg slik at de har helge-kurs som går over to dager, lørdag og søndag fra 10.00 til 16.00.  Da får man jo virkelig gjort litt også.   Gleder meg virkelig til dette kurset. 

Det er lenge siden har vært med kurs nå, så det skal bli virkelig morsomt.  I tillegg har jeg fått med meg samboeren, så det må da vel bli det man kaller kvalitetstid?

Hva skal jeg ramme inn da?  Jeg har gamle ukeblader liggende, gamle kart, diplomer og gamle bilder og masse annet.  Nå skal jeg plukke fram noen ting.  Hva med disse for eksempel?  Har tenkt på det lenge at jeg skulle rammet inn noen av disse flotte forsidene, med et passpartout rundt og en fin ramme. Mulighetene er mange!

Siden er det bare fantasien som kan stoppe meg - jeg ser nemlig for meg at jeg kan bruke gamle materialer her......Hjelp, jeg er snart utsolgt....

En stund syntes jeg at jeg hadde bord i bøtter og spann for salg.  Etter jul, merklig nok har nesten alle forsvunnet.  Mange er nok som meg - når julen er ryddet ut er det tid for fornyelse og forandring. Jeg har plukket frem noen flere bord som skal pusses opp og males.  Noen ganger føler jeg meg som spissmusa, jeg lagrer og lagrer om høsten - for å plukke fram igjen utover vinteren.   Godt er det når lageret tømmes.... Til våren er det flere loppemarkeder!

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...