søndag 30. november 2008

Bella Napoli - og pittoreske MandalDet har blitt lite blogging på meg i de siste dagene. Jeg har vært på reise. Jobben min innebærer en god del reising og denne gangen ble det to turer med bare en kveld hjemme til å pakke om.

Først var det Napoli med mellomlandinger. På utenlandsreiser kjøper jeg alltid med meg interiørblader - helst de som vi ikke kan kjøpe hjemme. Det ble en del italienske blader. Jeg rakk akkurat å kapre en avisselger på gata som holdt på å låse sin avisbod. Aller nådigst lukket han opp igjen - men han ble mektig fornøyd da damen dro avgårde med 4 forskjellige magasiner. Country og Shabby Chich er hot også i Italia. Nå forstår jeg hvorfor kofferten var så tung!

Det ble ikke mye tid til shopping - det var jo heller ikke meningen med turen, men en liten vandretur ble det tid til i sentrum. Det stormet og det regnet vannrett så turen var en kamp med paraplyen. Det ble bare noen småting.


I en isenkram forretning fant jeg beslag til en gammel kommode. Noen små dusker som er fine å henge på nøkler i skapdører og kommoder.
I en relegiøs forretning kjøpte jeg noen koselige englebilder.

Vel hjemme bar det rett av sted til Stavanger, Kristiansand og Mandal på visningstur for en av mine engelske kunder. Blåste gjorde det her også, som her på Lindesnes.


Her ble det den nye boken Jul, litt forskjellig julepynt og et par nye skandinaviske interiørblader.
Godt at uka er over - nå koser jeg meg hjemme og håper at vi får ferdig bordet vi begynte å male før jeg reiste. Jamen hadde ikke min snille samboer klart å male et par strøk så nå gjenstår bare finpussen.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...