søndag 14. mars 2010

Det er snart vår!


Det er snart vår dere.  Solen har vært framme i dag - og du og du,  så deilig det er!  Vinteren har vært så lang, så lang - og ikke minst, ekstrem kald.  Tenk at snart er sol og sommer - med blomster og bier ute igjen - det er nesten ikke til å tro. 


Det skal ikke så mye til for å komme i vår-modus. Noen billige lys i mange farger ble kjøpt inn.  Staken var egentlig messing, som ikke gikk an å pusse og som var flekkete og stygg.  Litt skakk og skjev er den også, men pytt sann, hvem bryr seg vel om det? 
Europris har garn i alle regnbues farger!  Restegarnet mitt er brukt opp for lengst, men jeg har fremdeles lyst til å hekle!

3 bunter påskeliljer for kr 30.- - slike tilbud kan en ikke la være å bite på!  Bladene er fra påskeliljene i potte fra forrige uke.  De var ferdig blomstret nå og på vei ut.  Bladene ble klippet av og brukt på ny sammen med de nye blomstene. Takk og pris for Mester Grønn!  Ta 3 og betal for 2 - kjempekjekt!


Mer skal det ikke til for å hjelpe våren på vei! 
- og i vinduskarmen spirer blomstene fra forrige sommer!  Her kommer Dronning Ingrid til krefter igjen!Ha en flott uke!

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...