søndag 19. juli 2009

Log Cabin!


Jeg har nå vært en tur på fabrikkutsalget til Solberg Spinderi i Solbergelva og kjøpt gardiner på salg. Skal man ha det billig får man ta det man finner, men jeg tror jeg skal klare å få noe ut av det jeg fant.


Det får blit rødrutete på kjøkkenet - er det hytte så er det hytte. Kr 10.- pr meter kostet det - og det er slett ikke at kimse av.


Se dette fine lappeteppet de hadde hengende til pynt i butikken. Det var en gang en gave til fabrikken fra hun som har sydd det. Teppet er laget av kun stoffer fra Solberg Spinderi - herlig og frodig er det!
Log Cabin tepper var jo så populært for noen år siden, jeg sydde utallige ruter.....
Nå er ikke hytta vi skal fikse opp en tømmerhytte - men visst hadde det passet med et slikt teppe? Døgnet skulle hatt flere timer!

I have been shopping for textiles at a factory outlett and bought textiles for the cabin for about 1€ per meter - not bad at all. In the shop they had this fantastic log cabin bed spread on display. A lady had made it out of the textiles they produced and donated it to the factory! Our cabin is not a log cabin - but it sure would have been nice with a decoration like this on the wall in our cabin as well. If I only had more time.....

Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...