tirsdag 6. januar 2009

Litt nytt til nettbutikken

I går var jeg og hentet en gammel kommode jeg har kjøpt. Jeg likte den så godt med den duse blå-grønne fargen. Dessverre har jeg ikke plass til den selv så det ender vel med at jeg legger den ut for salg i nettbutikken. Selv har jeg et par kommoder som jeg har arvet så det blir nok til at jeg beholder dem og selger denne.
Det hender ofte at jeg "låner" varene litt bare for å kjenne litt på dem og se litt på dem i mitt eget hjem før jeg selger dem. Jeg er blitt flinkere til å gi slipp på ting nå, man kan jo bare ikke fylle på med ting hele tiden heller. Noen ganger sier jeg til meg selv at : Husk nå at den er for salg da! Som regel klarer jeg å gjennomføre det, men låner dem altså en stakket stund - til en ny ting dukker opp.....

Denne skal nok få beholde sin blågrønne maling. Det er sikkert mange der ute som syntes den burde bli hvit - som så mange andre ting, men det skal den altså ikke. Jeg liker det litt slitte og "shabby" uttrykket. Eller hva syntes dere?


Yesterday I went to collect a piece of furniture I bought for the web shop. I liked the pale greenish-bluish-greyish colour. I would have liked to keep it for myself but there is really no room for another piece here! I will most probably sell it again. I have a couple of similar bureaus that I have inherited from my parents and grandparents. I will of course keep those and sell this one.
I sometimes “borrow” the things I buy – for a little while at least. I like to touch and feel the piece in my own home – then eventually I can go on and sell them. This one is going to keep the subtle colour. I know that a lot of you would have painted it white, but I like the fact that it shows that it is old and worn. So the shabby impression will remain.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...