fredag 31. juli 2009

Dagen i dag - i Valdres!

Turen er tatt til Valdres igjen. I dag har jeg vært på utflukt i nærområdet og kost meg med flere spennende steder.

Første stopp var i Begnadalen i Bruktbua på Hjørnet. Jeg må alltid innom der og finner alltid noe. I dag var jeg på jakt etter noe som kunne friske opp den andre vesle hytta vi gjør i stand. En rød stol fant jeg - og en koselig fillerye! Stolen skal få nytt trekk, så kommer den til å passe fint inn. Skal vise dere senere. Denne butikken er vel verdt et besøk hvis dere kjører gjennom Begnadalen.
På veien tilbake stoppet jeg på Bagnsmoen hvor husflidslaget har sitt koselige utsalg og kafe. Masse utrolig fint håndarbeid er å få kjøpt der - huset i seg selv er vel verdt et stopp. Nydelig tømmervegger er flott bagrunn for lekre håndarbeider.

På kjøkkenet skimtet jeg denne flotte veggen med gamle lokk som dekorasjon. Jeg måtte be om å få ta et bilde gjennom døråpningen. Jeg syntes det var så utrolig flott med de fine hvite lokkene på en grove tømmerveggen.


Nesten tilbake på gården igjen stoppet jeg hos Karianne Kay i Etnedal. Hun driver galleri og utsalg av kunst, plantefarget garn og bilder. Karianne holder også kurs i farging av garn i sitt eget hus. Hun har også et lite bruktutsalg. Dette er virkelig et annerledes og spennende sted.

Det siste bildet er hentet fra internet og er fra en tidligere kunstutstilling. Karianne jobber også mye med tre - her lystestaker.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...