torsdag 19. mars 2009

Morgen vandring på Miami Beach


Beklager, men her har det ikke blitt noen lopper i det hele tatt! Det var ikke loppemarked - selvsagt måtte det være noe spesielt kun den ene søndagen jeg var der. Søren også - dette hadde jeg gledet meg til.

Uken i Miami er over og jeg er på vei hjem. Kollegaen min mistet kofferten og som plaster på såret fikk vi benytte oss av executive lounge i ventetiden. Her er servering og internet tilkobling så da benytter jeg anledningen til litt blogging.

Siden det har vært mest jobb er det ikke så mye spennende å skrive om. I går hadde jeg en to timers tidlig morgentur på strandpromenaden helt alene med fotoapparatet. Her er noen smakebiter. Jeg startet ut fra hotellet før det var lyst med medbragt kaffekopp og fikk med soloppgang og duskregn.


Nå skal det bli herlig å komme hjem til det daglige livet igjen.

Sorry friends – I don’t have any Miami flea finds to show you. Of course there had to be a “special” occasions and no flea market this particular Sunday when I was there.
Instead I am showing you some pictures from my 2 hour walk at the beach the other day. I started out with my camera and a coffee before dawn and got both some morning drizzle in my hair and the sunrise! I had to take some photos of the life guard houses at the beach – bright and colourful as they are. I am heading home now so I guess this is all from Miami this time.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...