torsdag 4. september 2008

Litt kreativitet på en torsdag

(see English text at the bottom of the page)

Dette er en av to stoler jeg kjøpte på kremmermarkedet i Begnadalen. De er nå blitt grunnet og som dere ser er de på god vei til å bli hvite - ja, begge to faktisk. Det hjalp ikke at selgeren reklamerte med at de var av bjerk. Brun/grønne var de lell!Jeg er inne i en periode hvor jeg er innstilt på å bruke det jeg har og planlegger å trekke setene med en gardin jeg kjøpte som feilvare. Hva skulle jeg nå med EN gardinhøyde den gangen jeg kjøpte den? Det var nok allerede da bestemt at den skulle bli stolrekk tenker jeg.....

Den er grov nok og sterk nok til å tåle litt slitasje.

For dere som ikke vet hva lykke er .....Det er blått og hvitt porselen! Dette er også fra Begnadalen! De var visst i oppvaskmaskinen da siste innlegg ble skrevet.


On a Thursday afternoon

This chair is one of a couple that I bought last week end in Valdres.

I am in a period when I want to do everything with what I have already. I have painted the chairs with the first coat of white and I am planning to recover the seats with a piece of curtain fabric that I bought at a reduced price some time ago. I don’t know what I had in mind when I bought it – it was only one length so maybe I already then had in mind to use it for something else than curtains. It is rough enough to withstand being used as furniture upholstery.

And for those of you who do not know the real meaning of happiness….. That is blue and white china – see the last picture. These plates were also found at the flee market in Valdres last week-end. They were in the dish washing machine when I wrote the last article.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...