onsdag 23. september 2009

Ut å reise....


Tiden er snart inne for litt ferie for meg. Snart setter jeg kursen sydover til Frankrike for noen uker. Tanken på å reise penset tankene inn på reise-effekter.

Gamle kofferter er noe av det mest sjarmerene som finnes - og utrolig fine i et interiør. Fine til oppbevaring av ting og tang er de også.

Disse fine gamle koffertene er vel kanskje ikke egnet for dagens baggasje handling, men tenk så fint med en stabel kofferter i et rom.... De med gamle merkelapper er de aller flotteste! Ta aldri av gamle lapper! Lappene forteller om reiser den gang det å reise virkelig var store opplevelser og ikke så vanlig som nå.

Det hender - ikke ofte, men det hender - at jeg finner en og annen koffert på loppemarkeder. Jeg er alltid på utkikk. Det er mange som tenker som jeg så de forsvinner fort og er ikke lett å få tak i. Disse bildene er hentet på Flikr, bortsett fra et par av mine egne.I am soon going on holiday and that made me think of old suitcases. They are so charming and the old labels tell a story of exploring and excitements. These are from a time when travelling was really an adventure. A stack of vintage trunks in a corner don't only look well in the room, but they are also so practical and can hide a lot of things you need to hide. Sometimes, not very often, I find an old suitcase at a flea-market, but there are many like me out there so they are not easy to get hold of. The pictures were found on Flickr – except from a couple of my own.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...