søndag 18. november 2007

Et lite men høyst nødvendig romJeg fikk lyst til å vise dere enda en ekstrem forandring. Denne gangen fra toalettet i første etasje. Det var et høyst udelikat sted, bitte lite, og med et fryktelig vaskerom ved siden av. Veggen ble fjernet, en annen vegg ble satt opp i vskerommet, og vi fikk toallett og dusj med rene hvite fliser. Vaskerommet ble dermed delt i to og vi fikk et nytt praktisk vaskerom med vaskemaskin etc. Det var når dette var gjordt at vi følte det gikk an å bo der.

Skattkammer i skogen


I helgen har vi vært i Etnedal og spist rakørret! Vi hadde en fin tur i nydelig vintervær, hyggelig selskap og deilig mat! I dag tidlig benyttet jeg sjansen til en tur i skogen. Det er ikke kommet snø enda så det var en deilig tur - uten ski. Det er så fint å se rådyrspor i rimet, vite at de lever der i skogen. En gran hadde blåst ned og vi plukket med oss en masse grankongler fra toppen av grana. En hel eske ble det. De skal nå få tørke inne og åpne seg. Så skal jeg lage juledekorasjoner av dem. Jeg ser for meg en stor krans av kongler utenfor inngangen.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...