søndag 18. mai 2008

Solen er fremme igjen!

Solen har kommet frem igjen her. En liten tur i skogen ble det tid til i ettermiddag. Blåbærlyngen er utrolig fin nå. Lyngen er så fin til fyll i buketter. Jeg skulle allikevel bytte vann på rosene mine og puttet inn noen grener lyng. Friskt og grønt og frodig! Tidligere på våren er lyngen uten de lyse grønne bladene - men da er den super sammen med tulipaner. Tulipanene har en tendens til å henge med hodet etter en stund og da holder lyngen dem oppe. Lyngen er gratis og du trenger ikke så mange blomster for å få en stor bukett.


Litt rydding ble det også - og jeg kom over en stol jeg helt hadde glemt jeg hadde kjøpt. Den er sammenleggbar - den har nesten litt maritimt preg syntes jeg. Jeg har så mange stoler nå at denne tror jeg at jeg skal legge ut i nett butikken. Litt olje trenger den, men da blir den fin!

En sur 17. mai

Siden 17. mai ble en sur og lite behagelig ute-dag så ble det i stedet litt hyggelig pusling innendørs. For oss som ikke lenger har små barn er ikke 17. mai et must! Det kan vente til barnebarna kommer!
Noen flere lopper ble plukket fram - gangen ble ommøblert. Oliventreet ble reddet inn fra kulda på terassen - og spisestuebordet jeg kjøpte for en tid siden ble ENDELIG skrudd sammen. Nå SKAL jeg få malt det. Det er så stygt i treverket at maling er eneste utvei. Jeg lurte litt på sort, men siden jeg har 6 stoler og bord blir det nok hvitt. Det ville nok ha stjålet alt lyset i spisestuen ellers.

Blå tapet

VG hadde en artikkel om et hus i Sverige som ble fraflyttet i 1910.  Der sto dette bildet.  Jeg forelsket meg totalt i den blå t...