søndag 13. januar 2008

En deilig søndag i januar

Jeg er vel tilbake fra London og har hatt en deilig og fredelig søndag. Det var gøy å pakke ut det jeg hadde med fra turen. Noe blir gaver og noe blir nok lagt ut for salg i nett butikken min. Jeg må nok vente med å legge ut alt - så kan jeg jo kose meg med at jeg har tingene litt....

Det var ikke så enkelt å komme seg på nett fra hotellet. Det gikk, men det var helt usannsynlig tregt. Derfor var det begresent hva jeg fikk lest av kommentarer etc. Det var utrolig hyggelig at jeg hadde blitt tildelt en "you make my day award"! Det satte jeg pris på! Det er så hyggelig at noen liker det jeg skriver om. Det inspirerer og gir lyst til å skrive mer. Likestå er det veldig morsomt å se at det nå er blitt over 600 besøk på bloggen. Jeg setter pris på hvert eneste besøk og kommentar.

Her er noen av tingene.


Flotte møbelstoffer - som veide ganske mye tilsammen.

To utrolige eggekurver i fil-de-fer. Slike har jeg faktisk aldri kommet over før! Jeg måtte ha med begge to.

Et flott te sett i plett! Det er utrolig mye sølv og plett i England - kjøpte to koselige lysestaker også.
Fredag var jeg altså på tidlig morgen marked i Bermondsey. Der ble det handlet ganske mye. Lørdag var jeg i Portobello Road. Der var prisenen neste det dobbelte av hva de var i Bermondsey. Skal dere til London og har tenkt dere til Portobello Road så vær tidlig ute. Etter kl.11.00 blir det så fullt av folk at det blir nesten ufremkommelig. Fra 08.30 til rundt 11.00 er det bra. Det er en pub i hver ende av antikk strøket så dere kan parkere gubbene der!


Jeg har begynt å glede meg til neste tur - det blir til Frankrike i påsken! DER er det vår og masse lopper ved påsketider!!!!! Da skal vi reise begge to også og vi har det alltid så hyggelig på turene våre. Det er alltid mye hyggeligere å være to som deler opplevelsene. Mannen min har en helt utrolig stedsans og jeg lukter lopper på mils avstand så vi er godt team.

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...