lørdag 31. oktober 2009

Fretex - forleden dag

 Når jeg har tid, så stikker jeg innom Fretex - gjerne på veien til eller fra noe...

Noen ganger finner jeg en liten ting - slik som denne fem-armede lysestaken - andre ganger går jeg tomhendt ut igjen. 


Den er ganske nyprodusert, men den er da koselig for det. Jeg har satt den på et skap i gangen så lenge. Blir jeg lei av den kan jeg selge den, men jeg skal beholde den en stund i alle fall.


Mange spray maler slike hvite, men jeg syntes den skal få være som den er. Jeg liker kontraster og litt farger. Før eller siden går nok den hvite bølgen over - og jeg er redd vi da har ødelagt mange ting i prosessen.  Tenk hva vi klarte å ødelegge med lut - i ekstasen over strippede furumøbler.  I den perioden gikk det med my fin gammel maling!  De slitte fine møblene skulle vi nok gjerne hatt nå!


I often drop by Salvation Army's charity shop - Fretex. The store is conveniently situated on my way to town, so I can stop for five muntes on my way to or from work or appointments. The other day I found this beauty. It is not very old, but I like it, so it is going to stay here in my hallway - for some time at least.

PS
Jeg har nå linket meg til Bloggurat :
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/18835e96213542a801b24e0c3ef23ad1c9672376


Rydding og salg på Facebook!

Jeg rydder i min kjeller hvor jeg lagrer min gamle ting mellom hver gang jeg er på marked.   Nå holder jeg på med å legge ut ting fo...